• Sta je voor belangrijke beslissingen?
  • Ben je op zoek naar je goddelijke bestemming?
  • Heb je moeite met beroepskeuze of keuze voor opleiding?
  • Geeft je werk geen voldoening meer en verlang je naar verandering?
  • Op zoek naar een levenspartner?

Het kan zijn dat je bij deze veranderingen en belangrijke keuzes behoefte hebt aan ondersteuning. Iemand die je helpt en met je mee denkt wat Gods plan voor je leven is. Iemand die je stimuleert om keuzes te maken waarvan je diep van binnen weet dat het goed is maar die je moeilijk vindt om te maken.

Als coach wil ik je graag helpen om te ontdekken wat je nu ten diepste wilt. Wat zijn je diepste verlangens en dromen en hoe kun je deze stap voor stap tot expressie brengen. Wat zijn de blokkades, je energieslurpers die je belemmeren om dat te doen wat je diep van binnen eigenlijk graag zou willen doen.

Graag wil ik samen met jou deze blokkades in beeld brengen en kijken hoe je deze samen met God kunt overwinnen stap voor stap en concreet werken aan het verwezenlijken van je diepste droom.

Als geestelijk coach kijk ik verder dan aardse doelen zoals goede baan, financieel succes, gezondheid en gezonde relaties.
Hoewel al deze dingen horen bij de zegen van God in ons leven gaat het ten diepste om dat jij als persoon de Liefde van God persoonlijk ervaart en tot volle expressie brengt in je leven met jou specifieke gaven en talenten. Soms betekent dat, dat je een goede baan en financieel succes gaat opgeven om eindelijk in de goddelijke bestemming te wandelen waar je ten diepste voor bedoeld bent.

Elke transformatie kost tijd en energie en gaat gepaard met onzekerheid omdat vertrouwde structuren wegvallen. Een coach kan een waardevolle steun zijn in dit proces.

Als je dit aanspreekt en jij jezelf hierin herkend dat kun je een afspraak met me maken voor een intake gesprek.
In dat gesprek kijk ik of ik iets voor je kan betekenen en kom met een voorstel voor een traject en een vergoeding afgestemd op jouw vraag en persoonlijke situatie.

Voor het aanvragen van een intake kun je het aanvraagformulier invullen met de keuze voor intake voor life coaching klik hier.