Agape Coach is gevestigd in Nieuwegein

Consulten op locatie vinden plaats in Nieuwegein in mijn praktijkruimte.
Nevelgaarde 20 te Nieuwegein. Ik werk uitsluitend op afspraak.

 

Bij business coaching kom ik het liefst de eerste keer naar je toe om ook het bedrijf te leren kennen.

 

Kosten:
Voor consulten reken ik een vergoeding afhankelijk van het soort consult en of het onderdeel uitmaakt van een traject.
Voor de helende reis en holistische gebeds massage reken ik een vast bedrag van € 60,- dit consult duurt ongeveer anderhalf uur.
Voor overigen consulten reken ik € 50,- per uur. Voor trajecten of mensen met een minimum inkomen kunnen we afwijken van die prijs.
De inkomsten uit consulten gebruik ik weer als basis om mijn andere werk te kunnen doen via Leven in God ministry waarbij ik afhankelijk ben van giften.
Ik werk part-time als coach/counselor zodat ik voldoende tijd overhoud om via Leven in God ministy voor velen tot zegen te mogen zijn. Voor dat werk ontvang ik geen inkomsen en ben ik afhankelijk van giften. Ook als counselor help ik regelmatig mensen tegen een tegen een gereduceerd tarief of kosteloos als de nood dat vraagt en God het mij op het hart legt. Ik kan dat alleen doen als er voldoende giften binnenkomen.

Wil je meer weten over de Goddelijke principes van geld dan kun je hier gratis mijn boekje downloaden van schuld naar overvloed.

http://leveningod.nl/van-schuld-naar-overvloed.html

Bedijven ontvangen een factuur met BTW voor bedrijfscoaching zodat men die in de boekhouding kan verwerken. Een richtbedrag voor bedrijfscoaching is € 50,- per uur exclusief BTW.

Voor huisbezoeken reken ik een vast bedrag van € 100,- + bijkomende reiskosten voor afstanden meer dan een half uur rijden vanaf Nieuwegein.
Voor huisbezoek binnen een half uur in overleg.

 

Donaties kun je overmaken via

http://www.agapecoach.nl/donatie.html
Online doneren via Ideal (op paypal) kan ook via
http://leveningod.nl/doneren.html