Agape Coach is gevestigd in Nieuwegein

Consulten op locatie vinden plaats in Nieuwegein.

 

Bij business coaching kom ik het liefst de eerste keer naar je toe om ook het bedrijf te leren kennen.

 

Kosten:
Als geestelijk werker ben ik volledig afhankelijk van giften.
Ik werk als zelfstandige en geef al mijn inkomsten op aan de belasting waarover ik dus ook gewoon inkomsten belasting betaal.

Consulten geef ik op basis van een vrijwillie bijdrage.
De gedachte er achter is als volgt:
Het consult van de aanvragen is al betaald door giften van een ander. Door de vrijwillige bijdrage ben ik in staat om door te gaan met mijn werk zodat ik ook andere mensen kan helpen.
Een richtlijn voor een consult is € 50,- per uur. Dit is gebaseerd op een gangbaar bedrag voor een consult in de markt. Vaak worden ook veel hogere bedragen gevraagd. Dit bedrag is ook een reele vergoeding om als gezin van te kunnen leven met aftrek van alle kosten en belasting. Omdat het echter om een vrijwillige bijdrage gaat mag je ook minder of meer geven afhankelijk van je financiele positie en wat je in je hart krijgt om te geven. Ook hiervoor geldt dat wat de mens zaait zal hij ook oogsten. Zaaien in liefde betekent oogsten in liefde. Ik ontvang liever € 10,- vanuit oprechte liefde dan € 100,- vanuit een plichtsgevoel. Ik vertrouw God dat Hij altijd zal voorzien in hetgeen nodig is in mijn leven.

Wil je meer weten over de Goddelijke principes van geld dan kun je hier gratis mijn boekje downloaden van schuld naar overvloed.

http://leveningod.nl/van-schuld-naar-overvloed.html

Bedijven ontvangen een factuur met BTW voor bedrijfscoaching zodat men die in de boekhouding kan verwerken. Een richtbedrag voor bedrijfscoaching is € 50,- per uur exclusief BTW.

Voor huisbezoeken reken ik een vast bedrag van € 100,- + bijkomende reiskosten voor afstanden meer dan een half uur rijden vanaf Nieuwegein.
Voor huisbezoek binnen een half uur in overleg.

 

Donaties kun je overmaken via

http://www.agapecoach.nl/donatie.html
Online doneren via Ideal (op paypal) kan ook via
http://leveningod.nl/doneren.html