hoogAgape Coach is de naam waaronder ik ingeschreven ben bij de Kamer van Koophandel. Agape is Grieks voor Liefde.
Ik werk als zelfstandig ondernemer en zie mezelf als een social entrepreneur, een wereldverbeteraar. Een van de dingen die ik doe is om mensen te helpen in hun goddelijke bestemming te komen, in hun oorspronkelijke roeping, opdat mensen weer gaan stralen en bloeien en vruchtdragen. We zijn geschapen om met elkaar een liefdevolle wereld te leven vanuit liefdevolle relaties.
Door onze opvoeding en allerlei dingen die we hebben meegemaakt hebben we een heel verkeerd beeld van onszelf, van God en van de wereld gekregen waar we vervolgens ook naar gaan handelen. We zitten gevangen in ons eigen systeem van verkeerde overtuigingen. Waar je in gelooft is bepalend voor wat je doet, ervaart en meemaakt in je leven en op welke wijze jij je leven indeelt.
Ik geloof dat als we onszelf en de wereld om ons heen leren bekijken vanuit ogen van Liefde dat alles tot genezing en herstel komt.
Ik heb ontdekt dat God Liefde is. Door Liefde komt alles tot herstel. Liefde is de grootste kracht van het Universum. Door Liefde is alles geschapen en komt alles tot herstel.
Liefde vernieuwt ons denken en voelen over onszelf, over God, over onze naaste en over onze toekomst en geeft ons kracht en nieuwe energie om waarachtig te leven in vertrouwen. 

 

Via gesprekken en zegenend gebed help ik je om vernietigende en verkeerde gedachtes en gevoelens om te buigen naar positieve en liefdevolle gedachtes en gevoelens en zo ruimte te geven aan Gods genezende en zegenende kracht in je leven.

 

Deze goddelijke principes die Jezus ons heeft onderwezen en voorgeleefd maken ons vrij en zetten ons in het waarachtig leven zoals God het voor ons bedoeld heeft. Leven en overvloed!
Het gaat daarbij niet om eigen inspanning. Het gaat om overgave! Gods Liefde, kracht, vergeving, leiding en alles wat nodig is in je leven om te stralen is beschikbaar via Jezus door de Heilige Geest.

 

Onder leiding van de Heilige Geest help ik je om in de stroom van Gods Liefde te komen door middel van gesprekken en zegenend gebed onder handoplegging.
Soms is gesprek wat je nodig hebt. Een nieuwe kijk op jezelf en het leven. Vernieuwd denken kan zeer bevrijdend werken.
Soms is het gebed wat mensen het meest nodig hebben. Woorden schieten tekort maar een ervaring van Gods Liefde in een zegenend gebed kan soms meer doen dan duizend woorden.
Regelmatig maak ik mee dat tijdens gebed God zo krachtig mensen aanraakt dat er genezingen plaatsvinden in zowel het lichaam als in de ziel. 

 

Wat je vraag ook is. Als je voelt dat ik je kan helpen. Aarzel niet en vul een formulier in voor een persoonlijke afspraak. Dat kan telefonisch, via skype of in mijn praktijkruimte in Nieuwegein.