lhbt-ersGeliefd kind van God.
Ben je homo, lesbisch, biseksueel of transgender en worstel je met je identiteit en hoe je deze vorm kan en mag geven vanuit je christelijke identiteit? Dan help ik je graag vanuit Gods Liefde hierin een weg te vinden.
Als geestelijk coach/counselor help ik mensen vanuit Gods Liefde hun ware identiteit te vinden, te aanvaarden en samen met God een weg te vinden om hun mooiste zelf te leven.
Als LHBT’-er is het niet altijd eenvoudig om je identiteit te vinden omdat je anders bent dan anderen. Je past niet in een standaard algemeen geaccepteerd hokje en wellicht zou je dat zelf wel het liefste willen. Een christelijke omgeving kan het juist extra moeilijk maken je weg hierin te vinden terwijl Christus toch de boodschap van liefde heeft gebracht.
Ik geloof dat God niemand geschapen heeft om een leven lang te proberen iemand anders te zijn.
Je bent geroepen om je mooiste zelf te leven in vreugde en vrijheid. Alleen dan kun je Gods Liefde stralen.

Worstel je met je identiteit en hoe je hierin vanuit je christen zijn vorm aan moet geven dan help ik je graag hierin.
Ik heb geen standaard antwoorden maar ik help je om je een geliefd kind van God te voelen, volledig zoals je bent, aanvaard in alles wat is. Van daaruit ga je ruimte en vrijheid ervaren om de weg te kiezen die bij jou past samen met God. Je kunt alleen gelukkig zijn als jij de weg mag kiezen die je wilt gaan. En dat kan alleen als je weet dat je geliefd bent en aanvaard door God welke keuze je ook maakt. Zijn Liefde ervaren is de basis van waaruit je een betekenisvol en gelukkig leven kunt bouwen.

Persoonlijk heeft God mij een bijzondere bewogenheid gegeven voor LHBT’-ers omdat ik in mijn nabije omgeving van dichtbij hebt gezien hoe mensen kunnen worstelen met hun identiteit. Ik geloof in een God van Liefde. Gods onvoorwaardelijke Liefde is voor iedereen. God heeft geen hokjes maar zoekt voor ieder individu een weg waarin hij/zij gelukkig kan zijn. Dat is de aard van Liefde. De ander gelukkig willen maken. God is Liefde. Hij wil dat jij gelukkig bent en wil zich daarvoor inzetten. Dat wil niet zeggen dat die weg ook altijd eenvoudig is. Maar het einddoel van God is altijd jou in je kracht zetten zodat jij je mooiste zelf mag zijn vanuit Gods Liefde. Uiteindelijk heeft God zelf ervoor gekozen je te maken zoals je bent. Dus Hij is ook verantwoordelijk om je gelukkig te laten zijn.

Heb je interesse dan kun je contact met me opnemen via het contact formulier.
http://agapecoach.nl/contactformulier-agape-coach/