Holistisch, Spiritual, Life Coach. Coaching vanuit Gods Liefde!
Johannes 15:8 Mijn Vader wordt verheerlijkt wanneer jullie rijkelijk vrucht dragen

Tel:030-8779344

Genezen en bloeien in Gods Liefde!
  
Seksualiteit als Gods scheppingskracht
Bijbel cursus

Cursus online 10 video’s, 8 uur onderwijs.
Energetisch Belevend Bijbel lezen.
bijbel-energie-kaft

Gratis e-book

toon_je_schoonheid_cover

Inschrijving
Archief

Behandeling chronische ziektes

Doorbreek negatieve patronen van chronische ziekte en laat God liefde stromen om te helen.

hoop1Een ziekte is nooit leuk maar als een ziekte langdurig aanhoudt en niet wil genezen gaan er zich patronen omheen vormen die je functioneren meer kunnen gaan beperken dan strikt noodzakelijk is. Langdurige ziekten kunnen een aanslag zijn op je veerkracht, je geloof, je relaties en sociaal leven. Je omgeving kan er vaak lastig mee omgaan en ook in de kerk voel jij je een last worden. Je hebt al zo vaak om gebed gevraagd en bent het vragen en strijden moe.
Je hebt al veel wegen bewandeld in de medische wereld en bent een beetje uitgedokterd.
Wellicht ben je al naar genezingsdiensten geweest en ben je teleurgesteld in God.

Tijdens een consult gaan we kijken naar negatieve patronen om je ziekte heen en hoe we die samen in Gods Liefde kunnen doorbreken zodat er weer liefde, leven, hoop en veerkracht komt in je leven.

Wat kan ik als resultaat verwachten?
Als Gods Liefde weer kan stromen kunnen er wonderen gebeuren.
Soms bestaat dat wonder dat je weer nieuwe kracht vindt en mogelijkheden ziet om met je ziekte/beperkingen om te gaan.
Een gezonde positieve geest kan het lichaam veel beter ondersteunen in genezing en herstel waardoor vaak verbetering plaatsvindt en vermindering van klachten.
Door het opruimen van innerlijke blokkades die de genezing tegenhouden kan in sommige gevallen zelfs volledige genezing doorbreken.
Soms raakt God mensen via gebed op een bovennatuurlijke wijze aan zodat er genezing plaatsvindt die op geen enkele wijze te verklaren is.

Genezing komt in vele vormen.
Tijden consulten gaan we niet God afdwingen op welke wijze Hij moet genezen maar ga ik samen met jou in volle aandacht en liefde naar je ziekte en achterliggende patronen kijken om daar Gods Liefde te brengen om vanuit Zijn Liefde zoveel mogelijk heling te brengen als op dat moment mogelijk is.
Alleen al de liefdevolle aandacht, serieus genomen worden, zegenende aanraking en gebed geeft ruimte voor wonderen en is een geweldige ondersteuning op de weg die je gaat.

Voor wie is dit consult?
Dit consult is voor iedereen die worstelt met chronische of ongeneeslijke of langdurige ziekten en daarin behoefte heeft aan ondersteuning vanuit Gods Liefde.
BV kanker, ziekte van lyme, tinnitus, spierziekte, chronische darmklachten, chronische pijn enz enz.
Het enige wat ik van je vraag is open te staan voor een goddelijke aanraking en een bereidheid te hebben om Gods Liefde toe te laten in diepere lagen achter je ziekte. We gaan niet alleen bezig met symptomen maar ook met achterliggende gebieden van waaruit die pijnen en de ziekte zich heeft kunnen ontwikkelen.
Hoe meer jij Gods Liefde daarin durft toe te laten, des te krachtiger en dieper Gods Liefde kan werken.

Hoe ziet een consult eruit?
Voor een consult neem ik anderhalf uur de tijd.
Tijdens een eerste consult luister ik uitgebreid naar je verhaal en neem al je verdriet, pijn en worsteling heel serieus. Gewoon eens je verhaal kunnen doen en je verdriet en pijn kunnen delen wordt vaak al als heel helend ervaren.
Daarna neem ik uitgebreid de tijd om je te zegenen in Jezus naam. Afhankelijk van de tijd die overblijft kun je die zegening ontvangen op de behandeltafel.
Bij een vervolg consult nemen we iets minder lang de tijd om te praten en nemen we meer tijd voor de zegening.
Je wordt uitgenodigd om te liggen op een behandeltafel op een wijze die voor jou prettig is. Via handoplegging en zegening gaan we Jezus uitnodigen in de diepe lagen van je pijn, verdriet en alle achterliggende laten van je chronische ziekte opdat Gods Liefde daarin kan komen en je van binnenuit diep kan helen.

Vraag hier je consult aan via het aanvraag formulier.

https://agapecoach.nl/aanvraagformulier.html
Heb je nog vragen? Bel dan 030-8779344 en spreek een boodschap in. Ik bel je dan z.s.m. terug.