Ga zaaien en planten in plaats van vechten!

Vaak gaat heel veel geld, tijd en energie zitten in het vechten tegen iets dat we niet willen.
Het kan een ziekte zijn of vervelende situaties of negatieve gevoelens van schuld, angst of schaamte.
Het probleem is dat alles wat we aandacht geven gaat groeien.
Wat een mens zaait zal hij ook oogsten.
Ik heb zelf een moestuin en weet dat je alleen iets kunt oogsten wat je tevoren hebt gezaaid. Deze foto heb ik begin deze week gemaakt van mijn moestuin. Ik zaai en plant wat ik later wil oogsten. Zo moeten we ook bezig gaan met wat we willen oogsten in ons leven. Ga positieve dingen planten en zaaien.

Al het vechten lost maar zelden iets op.
In eigen kracht kunnen we ook niet zoveel. De vijand is vaak sterker en vechten tegen symptomen leidt ons af van investeren en bouwen aan Gods koninkrijk.
We kunnen blijven vechten tegen datgene wat we niet willen maar dat kost eindeloos veel energie.
We kunnen ook gaan investeren en onze aandacht, tijd, geld en energie gaan besteden in wat we wel willen.
Wat als we al onze energie die we nu besteden aan vechten gaan inzetten om mee te bouwen aan Gods koninkrijk?
Als de overheden in de wereld al het geld wat ze nu hebben besteed aan vaccinaties en pcr testen zouden inzetten om mensen gezond te laten leven door goede voeding, versterken van immuun systeem, juist onderwijs en gezonde relaties, het wegnemen van stress en angst, dan zou een epidemie geen kans krijgen en zouden veel ziektes van de aardbodem verdwijnen.
Maar ja. Dan zou de Big Farma geen winst meer hebben en de WHO overbodig worden en de gezondheidszorg en verzekeringen niet zoveel winst boeken.
Als het geld dat naar oorlogen gaat besteed gaat worden in het oplossen van het hongerprobleem in de wereld en een goede verdeling van de rijkdommen van de aarde, zouden we nu al een paradijs hebben.

Maar dat is wijzen met de vinger.
We doen het zelf ook. We besteden zoveel tijd en energie aan innerlijke oorlog, het vechten tegen het kwade, dat we nauwelijks tijd en energie hebben om te bezig te zijn met wat we wel willen.
Het is de grootste misleiding van de satan.

Laten we niet langer blijven vechten maar vanuit ons hart, vanuit geloof, hoop en liefde gaan investeren in wat we willen.
Laten we co-creëren met de Heilige Geest en bouwen aan Gods koninkrijk.
Laten we zaaien wat we willen oogsten.

Het wordt tijd dat we de wereld gaan veranderen. En als wij als kinderen van God het niet doen. Wie zal het dan voor ons doen?
Verander de wereld, begin bij jezelf.
Maak een keus en wees bereid om geld, tijd en energie te steken in wat je wel wilt.
Investeer in je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Versterk je immuun systeem.
Neem initiatieven om mee te bouwen aan een gezonde liefdevolle wereld zoals God heeft bedoeld.
Begin met kleine dingen.

Begin mei ben ik een weekje in een natuurhuisje geweest en heb daar midden in de natuur een nieuwe cursus ingesproken. Ik voelde inspiratie van de Heilige Geest en 12 video’s stroomde zo uit me.
De cursus gaat over het co-creëren met de Heilige Geest.
Het wordt tijd dat we onze focus gaan verleggen van strijden en vechten naar samenwerken met de Heilige Geest en bouwen aan een nieuwe wereld. Doe je mee?

Cursus co-creëren met de Heilige Geest.

Voor slechts € 75,- krijg je toegang tot 12 levensveranderende video boodschappen die je een aanzet geven tot transformatie.
De cursus heeft mij naar een nieuw niveau gebracht.
We geven honderden en duizenden euro’s uit aan vechten tegen ziektes, door medicijnen behandelingen, artsen, therapeuten enz.
Wat is dan € 75,- waarmee je gereedschappen krijgt aangereikt om je leven te transformeren naar een vruchtbaar leven waarin je mag samenwerken met de Heilige Geest in plaats van eindeloos blijft strijden tegen het kwade.

Voor meer informatie en aanschaf cursus zie onderstaande link.
https://cursus.agapecoach.nl/courses/co-creeren-met-de-heilige-geest/