Romeinen 8:28  Eén ding weten wij: Voor wie Hem liefhebben laat God alles meewerken voor hun bestwil, want Hij heeft een plan met hen.

1 petr 1: 7  Door die moeilijkheden en problemen wordt uw geloof op de proef gesteld, zodat zal blijken of het echt is of niet. Want ook goud, dat kan vergaan en lang zoveel niet waard is als geloof, wordt in het vuur gesmolten om te zien of het wel echt is.

Nee natuurlijk gun je niemand een burn-out en geeft God je ook niet als straf een burn-out. Maar als je in een burn-out zit komt dat niet voor niks in je leven. Het is niet een virus die je oploopt.
Een burn-out is een gevolg van een langdurig, vaak jarenlang, verkeerd omgaan met je energie vanuit verkeerde patronen in je leven.
Ik heb zelf jaren geleden een burn-out gehad waarbij ik mijn fulltime bediening als voorganger heb moeten opgeven. Ik had hier jaren van gedroomd en moest nu alles loslaten. Dat was heel heftig en zwaar maar het heeft mij ook iets moois gebracht.
Een burn-out brengt alle troep in je leven naar boven en maakt dingen zichtbaar die niet goed zijn.
Het laat helder zien wat echt is en wat niet.
Een burn-out laat ook zien wie je echte vrienden zijn. Maar ook dat heb je weer zelf gecreëerd.

Onder een burn-out zitten vaak diepe negatieve patronen die je al heel je leven lang meedraagt.
Een laag zelfbeeld, angsten, onveilig voelen, niet goed in verbinding staan, over verantwoordelijkheidsgevoel, moeite met grenzen, geleefd worden in plaats van leven. Te belangrijk vinden wat een ander vind.
Een burn-out is dan een krachtige uitnodiging om je leven radicaal om te gooien en te gaan ontdekken wie je echt bent en wat je echt wilt. Om te gaan leven vanuit je hart vanuit authenticiteit.
Om de regie over je leven te gaan pakken en te gaan doen wat echt bij je past en waarvoor God je gemaakt heeft. Verbinding maken met de droom die diep van binnen in je leeft.
Door een burn-out kunnen je ogen opengaan voor de ongezonde negatieve patronen waar je jarenlang blind voor bent geweest.
Je hebt jezelf en anderen voor de gek gehouden.
Door samen met God eerlijk naar binnen te kijken en je leven te laten helen kan je burn-out tot grote zegen worden in je leven.
God doet alle dingen medewerken ten goede, ook een burn-out, als je bereid ben de les van een burn-out volledig te omarmen en niet gaat proberen zo snel mogelijk weer de oude patronen proberen op te pakken.

Maar diep naar binnen kijken is vaak best moeilijk omdat je zelf je leven lang blind bent geweest voor bepaalde patronen.

Als je in een burn-out zit en het fijn vindt om hier samen met God en mij eens diep na te kijken hoe je hier sterker, mooier en beter uit kunt komen? Neem dan contact met me op.
Ik heb geleerd door lagen heen te prikken en onderliggende patronen zichtbaar te maken om daar Gods helende liefde en waarheid in uit te nodigen.
Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan neem ik z.s.m. contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 
E-mail adres:
voornaam:
achternaam:
telefoon: