Gratis boekje bij donatie vanaf € 10,-

Ontvang mijn boekje ‘Gods Genade – je bent geliefd’ gratis bij een donatie van minimaal € 10,- (€ 15,- buiten Nederland)

In dit boekje neem ik je mee in de openbaring die ik heb ontvangen over de liefde van God die zo groot is dat we het ons niet kunnen voorstellen. De betekenis van het woord ‘genade’ is veel dieper en rijker, groter en mooier dan wat onze eerste gedachte vaak is.
Dit boekje heb ik geschreven vanuit mijn hart en openbaart Gods hart van Liefde voor jou. Het is een full colour uitgave en de foto’s in het boekje heb ik zelf gemaakt. Het is niet alleen fijn om zelf te lezen maar het is ook een mooi cadeau om weg te geven. Om deze reden heb ik dit boekje laten herdrukken.

Beste Robert, Wat een ongelooflijk goed boekje! Goed en duidelijk omschreven… Geïnspireerd door onze Bron. Uit liefde met liefde, dat is wel duidelijk! ❤ Een schitterend exemplaar om nog eens te lezen. En nog eens en nog eens… Wat mij betreft een must-have voor iedereen die het goede nieuws horen wil! In mijn ogen ook een prachtig boekje om verder te bespreken met je naasten en dierbaren… Zo van ‘goh, wat vond jij daar dan van en hoe zie jij dat?’ etc etc… Ik vind het prachtig wat jij doet. Mijn wens is dat er nog vele harten geopend mogen worden door oa dat wat jij doet… Ga er vooral mee door! ❤ Veel liefde & zegen gewenst! Een heel hartelijke groet,

Hanneke

Als je mij helpt Gods liefde uit te dragen door middel van een donatie van minimaal € 10,- of € 15,- als je buiten Nederland woont dan ontvang je als dank mijn boekje over Gods genade gratis thuisgezonden.
Vul onderstaand formulier in en doneer.

Wil je een extra boekje om weg te geven?
Vanaf een donatie van € 15,- binnen Nederland of € 20,- als je in het Buitenland woont krijg je van mij 2 boekjes gratis opgestuurd.

Doneer via onderstaand formulier