Hoe je dingen ervaart, beleeft en hoe je er op reageert hang af van je diepste vaak onbewust overtuigingen. Als dingen tegenzitten en er moeilijkheden op je pad komen kan het een diepe pijn raken van afwijzing, je niet goed genoeg voelen, schuld en schaamte. Een diepe angst om je bestaansrecht komt omhoog.
Als je eigenwaarde gebaseerd is op succes en prestatie kan deze gemakkelijk geraakt worden door tegenslag en moeilijkheden.
Maar…..
Als je geleerd hebt je waarde te halen uit wie je bent vanuit je diepe overtuiging dat God je geschapen heeft en per definitie waarde heeft gegeven door wie je bent, sta je veel sterker in het leven en kun je tegenslagen en moeiten incasseren en omarmen als een leerschool om te groeien.
Wetende dat God alles in Zijn hand heeft en alles wat je meemaakt in het leven ten diepste als doel heeft dat je in je goddelijke bestemming komt.
Dus in alle omstandigheden zitten lessen om te groeien en sterker te worden.
Als je zo leert kijken naar omstandigheden zijn alle gebeurtenissen in het leven een mogelijkheid om te groeien.

Als je leert denken vanuit goddelijk perspectief dan wordt alle shit in je leven mest om te groeien in je goddelijke bestemming.

Vanuit het positief goddelijk perspectief zijn er dan alleen uitdagingen en kansen om te groeien en kun je alles met God ombuigen tot iets moois.

Romeinen 8:28  We weten dat God alles ten goede zal gebruiken voor de mensen die van Hem houden en die Hij volgens zijn plan geroepen heeft om bij Hem te horen.