Maandagavond 18 januari om 20:00 uur live uitzending:
Healing sessie met Jezus: Genezing en bevrijding van angst, eenzaamheid en depressieve gevoelens en op naar een hoopvolle toekomst met God

We leven in een tijd waarin een grote transformatie aan het plaatsvinden is op wereldschaal. God is bezig een goddelijk plan van herstel voor de hele mensheid voor te bereiden. Maar de duivel zit ook niet stil en voelt dat zijn tijd bijna voorbij is. Hij gaat rond als een briesende leeuw maar weet dat hij verslagen is.
Het is nu belangrijk dat de kinderen van het licht gaat opstaan en Gods licht en liefde zonder angst gaan verspreiden.
De wereld schiet in angst en grote zorgen nu alles gaat wankelen en niks meer zeker is.
Dit is de kans voor kinderen van God om een boodschap van hoop te brengen.

Maar we zien dat de kerk zelf ook door een moeilijke tijd heen gaat, een zuivering. Ook in ons eigen hart vind er zuivering plaats en komen wellicht oude angsten naar boven.
Het is zaak af te rekenen met deze angsten zodat je vrij bent en kun meewerken aan Gods machtig plan.

Angst, depressie, zorgen en eenzaamheid zijn niet alleen erg vervelend maar ze tasten ook nog eens ons immuunsysteem aan zodat we vatbaarder worden voor ziektes.
Ik geloof dan ook dat de huidige maatregelen tegen corona niet de juiste aanpak is maar dat we terug moeten gaan naar God en werken aan onze geestelijk en natuurlijk afweersysteem.

Vanavond geeft ik een krachtige bemoedigende boodschap door en eindig met een tijd van gebed en voorbede waarin ik ook de persoonlijke gebedsverzoeken meenemen.


De sessie is een live bijeenkomst. Zorg dat je er op tijd bij bent. Tijdens een live bijeenkomst zijn we met velen op hetzelfde moment met elkaar in Gods liefde met elkaar verbonden. Dat is krachtig voelbaar tijdens de healing.

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding op weg naar heling? Schroom niet en neem gerust contact met me op. Dan kunnen we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen en in welke vorm.
https://agapecoach.nl/contactformulier-agape-coach/

Zoek je in deze moeilijke tijd contact met anderen om je geloof te delen? Wellicht de internetkerk ‘Samen Leven in God’ iets voor je.
Zie Kerk zonder muren

Voor mijn werk ben ik voor een groot deel afhankelijk van giften. Veel diensten bied ik gratis aan maar daar zijn voor mij uiteraard wel kosten aan verbonden.
Wi je meehelpen Gods liefde te verspreiden en mij ondersteuning dit werk te blijven doen en uitbreiden?
Geef hieronder je vrijwillige bijdrage. Elk bedrag is welkom.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bedrag €*