miskraam-abortus1Als je ooit een kindje in je baarmoeder hebt verloren om welke reden dan ook dan mag je troost vinden in het feit dat je kindje nu bij God is en je jouw kindje zult ontmoeten en op je staat te wachten als het jouw tijd is om naar de hemel te gaan.
Hoe mooi is dat.
Het afbreken van een zwangerschap om welke reden dan ook grijpt diep in op je leven. Los van de pijn en het verdriet van het moment kunnen de omstandigheden waardoor het gebeurd ook een diepe pijn achterlaten. Er kan sprake zijn van schaamte, spijt, intens verdriet en schuldgevoel.
Jezus wil je genezen, vergeven, helen en troosten.

Steeds meer verhalen en ervaringen van mensen die visioenen hebben gehad over de hemel of een bijna dood ervaring wijzen erop dat kinderen die gestorven zijn in de baarmoeder om welke reden dan ook worden opgenomen in de hemel en door Jezus worden opgevoed. Ouders die hun kindje in de baarmoeder verliezen zullen door hun kindje opgewacht worden in de hemel.
Een bekend voorbeeld hiervan is het verhaal van de 4-jarige Colton Burpo. Zijn verhaal is opgetekend in een boek en verfilmd. Heaven is for real. Colton had een geknapte blinde darm en heeft een periode op het randje van de dood gebalanceerd. In die tijd blijkt het jongetje opgenomen te zijn geweest in de hemel. De verhalen van zijn ervaring komen later beetje bij beetje naar buiten. Hoewel zijn ouders het in eerste instantie niet wilde geloven waren zijn verhalen zo reëel en wist hij dingen te vertellen die hij onmogelijk kon weten dat ze uiteindelijk tot de overtuiging kwamen dat hun zoontje echt in de hemel is geweest. Een ontroerend stukje uit de film is wanneer Colton zijn moeder vertelt over zijn zusje die hij ontmoet had in de hemel. Zijn moeder had Colton nooit verteld over de misgeboorte. De moeder had het kindje ook nooit een naam gegeven. Toen de moeder vroeg hoe zijn zusje dan heette vertelde Colton dat ze nog geen naam had omdat ze die niet gekregen had. Op dat antwoord raakte zijn moeder overtuigd dat hij echt in de hemel was geweest.

Maar dit heeft ook diepgaande invloed op onze kijk op ongeboren kindjes. In Gods ogen zijn het dus volwaardige kinderen van God die zich enkel nog moeten ontwikkelen. God heeft hen blijkbaar al een ziel en geest gegeven nog voordat ze worden geboren. Dat geeft ook en andere kijk op abortus.
Dat betekent dat alle kinderen die in de baarmoeder sterven opgenomen worden in de hemel. Of het nu om een doodgeboorte gaat, een vroege miskraam of een abortus.

Laatst was er een klant bij mij voor een begeleidingstraject voor genezing en herstel. Ze had veel meegemaakt. Onder andere had ze 2 keer een abortus laten plegen. Ik heb haar geholpen daarin vergeving te ontvangen niet alleen van God maar ook van haar 2 kinderen. Ze heeft vergeving aan haar kinderen gevraagd dat ze niet welkom waren. Juist die erkenning dat het haar kinderen zijn en het weten dat haar kinderen bij Jezus zijn en dat ze hen eens zal ontmoeten gaf eerst veel tranen maar ook diepe heling. Later zag ik tijdens het bedieningsgebed dat Jezus haar kinderen bij haar op schoot bracht zoals een pasgeboren kindje bij moeder wordt gelegd. Er kwamen veel tranen en er kwam diepe heling. Ik heb haar geadviseerd haar kinderen alsnog een naam te geven als proces van erkenning en heling. De heling was niet alleen in haar ziel. Ze voelde ook dat haar gevoel weer terug kwam in haar baarmoeder en bekken.

Pijn, verdriet, schuld en schaamte kunnen diepe wonden achterlaten in de ziel maar kunnen zich ook manifesteren in het lichaam. Onverwerkte pijn op dat vlak kan ook een blokkade opwerpen in het beleven in het beleven van intimiteit met je partner.

Heb je zelf een misgeboorte, miskraam of abortus gehad? Voel je dat dit nog niet helemaal verwerkt is? Blijf er niet mee lopen maar ga voor genezing.
Als jij je aangesproken voelt door dit verhaal en je hebt behoefte aan begeleiding hierin dan kun je contact met me opnemen.
Het kan zijn dat één consult je al kan helpen. Maar als er veel omheen speelt adviseer ik je een traject zodat je hele verhaal echt de ruimte krijgt en we tijd en ruimte hebben om alles goed door te bidden.
Zie http://agapecoach.nl/coaching-tot-transformatie-5-sessies/