robert-agapeMijn naam is Robert van Mierlo. Ik ben geboren in 1964 en ben getrouwd met mijn lieve vrouw Margo.
Samen hebben we 3 kinderen en twee kleindochters. Twee volwassen dochters en een tiener zoon.

Ik houd van fotograferen, in de natuur zijn en in mijn volkstuin mijn eigen gezonde groente kweken.

Van kinds af aan ben ik op zoek geweest naar God. Na verschillende ervaringen met God heb ik op mijn 18 jaar besloten mijn leven toe te wijden aan God en heb me in een plaatselijke evangelische gemeente laten dopen door onderdompeling. Vanaf toen ben ik me gaan inzetten om mensen te gaan helpen. Na het volgen van een bijbelschool en diverse cursussen en jarenlange ervaring in het leiden van gespreksgroepen, gebedsgroepen en pastoraat werd het mij duidelijk dat daar mijn gaven lagen. Op mijn 32e  jaar ben ik een eigen evangelische gemeente begonnen waarbij ik als voorganger Gods kracht heb zien werken en veel mensen heb zien veranderen door de kracht van de Heilige Geest. Ik heb veel wonderen meegemaakt. Innerlijke genezing, lichamelijke genezing, herstel van relaties, bevrijding van verslavingen enz.. Ik heb dit werk 7 jaar mogen doen.
Toen ben ik in een burn-out terecht gekomen omdat ik teveel dingen ging doen die niet vanuit harmonie met God geboren waren. Ik raakte uit balans, uitgeput en moest mijn droom opgeven. Daarna ben ik door een diep dal gegaan waarin ik diepe dingen heb mogen leren die mij hebben verrijkt. Ik heb geleerd tot de kern van het leven door te dringen en het christendom te ontdoen van alle dogma’s en regels zodat er een zuivere vorm van spiritualiteit overblijft gebaseerd op een liefdesrelatie met de Schepper. God is een God zonder veroordeling en is pure Liefde. We kunnen alleen vruchtbaar werken en gelukkig zijn vanuit harmonie met de Bron. Jezus is als Leraar en Messias gekomen om ons weer terug te brengen in onze oorspronkelijke bestemming in harmonie met God.
Momenteel ben ik al weer enige jaren bezig om vanuit mijn vernieuwde relatie met God mensen te helpen in en vanuit die verbinding met God te leven. Ik help mensen zonder veroordeling met veel begrip en onafhankelijk van godsdienst en spirituele overtuiging of kerkgenootschap. Ik help mensen vanuit mijn persoonlijke verbinding met God en Jezus Christus. Iedereen mag zijn eigen weg daarin zoeken. Ik draag dingen aan vanuit mijn eigen ervaring.
Het is mijn verlangen, passie en roeping om mensen die verlangen om in harmonie met God te leven te helpen in verbinding met God te komen en de kosmische spirituele principes van God toe te passen in hun leven, zodat er heling en genezing komt en men in de bestemming van het leven komt. Vanuit harmonie met God gaan er zowel zakelijk als privé dingen veranderen en gaan er wonderen gebeuren.
Het is mijn ervaring dat een gebed onder leiding van de Heilige Geest in een paar minuten soms meer doet dan een therapie ooit kan bewerken.
Toch kan counseling en coaching vaak nodig zijn om nieuwe gewoontes aan te leren en op een andere manier te leren denken en te kijken naar het leven. Alleen al de bewustwording dat je een geliefd kind van God bent breng al heel veel genezing.
De spirituele principes die God in de kosmos heeft gelegd zijn universeel en op alle aspecten van het leven toepasbaar. Maar met Agape Coach richt ik mij met name op ondernemers, therapeuten en particulieren die op een dood spoor zijn aangekomen en de uitdaging willen aangaan om te gaan leven en werken vanuit verbinding met God en de goddelijke principes willen leren toepassen in hun leven en werken en zo de wonderen van God willen ervaren in hun leven die uitstijgt boven het materiële succes waar de wereld alleen maar mee bezig is.
De laatste jaren ben ik steeds meer gaan werken met de kracht van aanraking. Vaak zitten we zo in ons hoofd dat we vergeten dat we een lichaam en een ziel hebben met gevoel en emoties die ook aandacht nodig hebben.
Vaak zit het probleem niet in ons denken maar in onze emoties. Door middel van zegende aanraking kan daar diepe heling komen voorbij ons verstand.

De basis van al onze behoeften en verlangens ligt in Liefde. Liefde is ook de kracht van waaruit ik werk.
Ik geloof in een mooie wereld.
Met elkaar bouwen aan een betere wereld vanuit harmonie met God. Dat is mijn motto.

Robert van Mierlo