Zoek je begeleiding in het starten of verder vormgeven van je onderneming samen met God en anderen ondernemers?

God heeft me op het hart gelegd om samen met een aantal ondernemers op te trekken en te helpen Gods koninkrijk te bouwen via ondernemerschap.
Ik draag deze visie al jarenlang op mijn hart en ik geloof dat het nu de tijd is om hier iets mee te gaan doen.
Ik werk zelf al ruim 11 jaar als zzp-er als coach/counselor en heb in die tijd een goed lopende praktijk mogen bouwen samen met God waarin ik voor duizenden mensen tot zegen mag zijn.

Nu wil ik graag mijn ervaring en kennis en visie delen die God me heeft gegeven speciaal voor ondernemers die met hun onderneming Gods koninkrijk willen bouwen en Zijn liefde willen uitdragen.

Ervaar jij een missie, een roeping om als zelfstandige Gods liefde uit te dragen via ondernemerschap en zoek je daarin een stukje begeleiding en samenwerking? Dan ben ik er voor je.

Heb je interesse?

Neem dan  contact met me op via onderstaand formulier.
Ik neem dan contact met je op om te kijken of dit iets voor je is.

 

Spreekt je dit aan neem dan vrijblijvend contact met mij op via het aanvraagformulier en vul in de omschrijving even in dat je interesse hebt in dit traject.

Succesvol ondernemen met bovennatuurlijke gaven van God

 

Ik ervaar mijn talent als een gave van God waar ik zelf mee aan de slag mag. Het liefst tot Zijn eer. Maar hoe pak je zoiets aan? Er zijn innerlijke conflicten die het mij moeilijk maken om mijn creativiteit met vrijmoedigheid te laten stromen. En toch verlang ik daar zo naar! Toen ik las over Robert’s aanbod tot geestelijke coaching besloot ik de eerste gewaagde stap te zetten, en gaf me op. De coaching stoelt op geestelijke, bijbelse principes, die veel ruimte krijgen in het contact met Robert. Na zijn zegen in Jezus naam merk ik dat er in mij nieuwe gebieden worden aangeraakt. Ik voel me krachtiger, maar ook gevoeliger. Een nieuwe dadendrang, maar ook een diepe innerlijke rust. Naast deze geestelijke steun ontvang ik van Agape Coach ook concrete ideeën en aanmoedigingen voor mijn werk. Zo gaan spirituele principes en praktische stappen hand in hand. Leven en werken met God is een avontuur!

Willemien Schouten

Willemien Schouten tekenen en schilderen