Holistisch, Spiritual, Life Coach. Coaching vanuit Gods Liefde!
Johannes 15:8 Mijn Vader wordt verheerlijkt wanneer jullie rijkelijk vrucht dragen

Tel:06-12933267

Genezen en bloeien in Gods Liefde!
  
Seksualiteit als Gods scheppingskracht

Genezing seksualiteit
10 delige video serie met gebeden.

Bijbel cursus

Cursus online 10 video’s, 8 uur onderwijs.
Energetisch Belevend Bijbel lezen.
bijbel-energie-kaft

Gratis e-book

toon_je_schoonheid_cover

Inschrijving
Archief

Spiritual business coach

Succesvol ondernemen met bovennatuurlijke gaven van God

Succesvol ondernemen met bovennatuurlijke gaven van God

Business Coaching met God

God is geïnteresseerd in je onderneming en wil je helpen deze optimaal tot zegen te laten zijn voor de maatschappij.
God wil dat jij succesvol bent en Hij wil je zegenen. Leer komen in één lijn met God’s Masterplan zodat Zijn zegeningen automatisch je bedrijf binnenstromen.
Hoe geef jij expressie aan Gods Liefde via je onderneming?
Deze vraag zou de belangrijkste vraag voor jou als ondernemer moeten zijn maar verschuift vaak naar de achtergrond door de dagelijkse werkdruk en noodzaak om geld te verdienen.
Als business coach wil ik je helpen deze vraag weer de plek te geven in je onderneming die het toekomt.
Maar ook als ondernemer zelf is het vaak een strijd om in balans te blijven en niet uit je kracht te gaan. Je kunt tegen je eigen blokkades aanlopen, je angsten, onzekerheid, mensenvrees enz. Hoe ga je daar mee om. Hoe voorkom je dat je een slaaf wordt van je werk, van klanten en leveranciers?Ik wil je helpen hoe je als ondernemer kunt samenwerken met God om meer voldoening en vreugde te halen uit je ondernemerschap en het juist evenwicht kunt vinden tussen werk en privé.
Business coaching is voor ondernemers die vanuit verbinding met God willen ondernemen met de geestelijke principes van Gods koninkrijk.
Ondernemen vanuit verbinding met God geeft niet alleen duurzamer resultaat maar draagt ook bij aan een liefdevollere samenleving en een prettig bedrijfsklimaat.
Wie heeft er nu meer verstand van ondernemen dan de grote Schepper van het universum?
Agape Coach wil samen met jou het proces ingaan van je onderneming afstemmen op de geestelijke wetten van het universum. Opdat er harmonie, groei, creativiteit, wijsheid, inzicht en goddelijk Leven je onderneming zal binnenstromen.
Samen gaan we kijken naar de volgende zaken:
  • De bedrijfsfilosofie, droom de goede droom.
  • Relaties werkgever-werknemer, relaties met klanten, leveranciers en concurrenten.
  • Het product zelf
  • Omgang met het milieu
  • Plaats in de maatschappij
  • Zaaien en oogsten
  • Plaats van God en plaats van gebed
  • Bedrijf als levend zichzelf vermenigvuldigend organisme
  • voorspoed en zegen als belofte van God
  • Jezelf overbodig maken- het vermenigvuldigings-/vruchtbaarheidsprincipe
Agape Coach wil een sparring partner zijn in het ontwikkelen en doorvoeren van een bedrijfsfilosofie afgestemd op het grote plan van God zodat je onderneming wordt gezet op de geestelijke kaart van Gods koninkrijk en tot zegen zal zijn voor wereld.
Agape Coach kun je inhuren als je persoonlijk bedrijfscoach/pastor.
Ik zal dan regelmatig voor jou en je bedrijf bidden en je bedrijf voor Gods troon brengen. Ik ga je helpen en ondersteunen te ondernemen vanuit verbinding met God. Ik ben er ook voor je persoonlijk en je gezin want je onderneming staat niet los van je persoon. Je bent deel van het geheel en als je in harmonie ben met het geheel met God zal de energie optimaal stromen.
Voor een maandelijks bedrag die we in onderling overleg samenstellen ben ik je persoonlijk bedrijfscoach/pastor.
Je krijgt maandelijks een factuur met btw, die je kunt opvoeren als bedrijfskosten voor bedrijfscoaching.

Spreekt je dit aan neem dan vrijblijvend contact met mij op via het aanvraagformulier.

Succesvol ondernemen met bovennatuurlijke gaven van God

Het is ook mogelijk om een inspiratie meeting te houden voor personeel om meer gemotiveerd te werken. Het is aangetoond dat mensen veel beter presteren als ze met plezier en gemotiveerd naar het werk gaan. Als werkgever kun je daar veel aan doen. Maak optimaal gebruik van de talenten van je personeel en daag hen uit zich te ontwikkelen ten behoeve van zichzelf en de onderneming. Geef ruimte aan ontplooiing en initiatieven en je zult zien dat motivatie en plezier met sprongen toeneemt wat ook een gunstige uitwerking heeft op het bedrijfsresultaat.

Voor ondernemers heb ik ook een speciale site waarin jij je profiel kunt plaatsen en een gratis cursus in mp3 beschikbaar is.

testimonials:

Willemien Schouten, tekenen en schilderen www.willemienschouten.nl
Willemien SchoutenIk ervaar mijn talent als een gave van God waar ik zelf mee aan de slag mag. Het liefst tot Zijn eer. Maar hoe pak je zoiets aan? Er zijn innerlijke conflicten die het mij moeilijk maken om mijn creativiteit met vrijmoedigheid te laten stromen. En toch verlang ik daar zo naar! Toen ik las over Robert’s aanbod tot geestelijke coaching besloot ik de eerste gewaagde stap te zetten, en gaf me op. De coaching stoelt op geestelijke, bijbelse principes, die veel ruimte krijgen in het contact met Robert. Na zijn zegen in Jezus naam merk ik dat er in mij nieuwe gebieden worden aangeraakt. Ik voel me krachtiger, maar ook gevoeliger. Een nieuwe dadendrang, maar ook een diepe innerlijke rust. Naast deze geestelijke steun ontvang ik van Agape Coach ook concrete ideeën en aanmoedigingen voor mijn werk. Zo gaan spirituele principes en praktische stappen hand in hand. Leven en werken met God is een avontuur!