Holistisch, Spiritual, Life Coach. Coaching vanuit Gods Liefde!
Johannes 15:8 Mijn Vader wordt verheerlijkt wanneer jullie rijkelijk vrucht dragen

Tel:06-12933267

Genezen en bloeien in Gods Liefde!
  
Seksualiteit als Gods scheppingskracht

Genezing seksualiteit
10 delige video serie met gebeden.

Bijbel cursus

Cursus online 10 video’s, 8 uur onderwijs.
Energetisch Belevend Bijbel lezen.
bijbel-energie-kaft

Gratis e-book

toon_je_schoonheid_cover

Inschrijving
Archief

Leg jezelf de handen op in Jezus naam

Leg jezelf de handen op in Jezus naam

De laatste tijd laat God me steeds meer de kracht van aanraking/handoplegging zien en ontdekken. En dan niet enkel als symbolisch gebaar maar als daadwerkelijk heling door de liefdevolle verbinding die je maakt en de helende liefde die je kunt doorgeven via aanraking. Geen mystiek maar een door God geschapen natuurlijk proces.
De zuivere menselijk aanraking is al helend maar Jezus onderwijst ons de goddelijke aanraking in Jezus naam waardoor we Gods Liefde en helende kracht mogen doorgeven aan elkaar en aan onszelf!
In mijn praktijk zie ik hoe Gods helende kracht werkt door aanraking in Jezus naam met name bij psychosomatische en spanning en stress gerelateerde lichamelijke klachten. Speciaal voor deze groep lichamelijke klachten heb ik een therapie ontwikkeld die werkt met zegenende aanraking in Jezus naam in combinatie met zalving met olie.
zie ook https://agapecoach.nl/coaching-vormen/helend-lichaamswerk-met-jezus/
Onderaan deze mail staat het getuigenis van Linda die onlangs een sessie helend lichaamswerk met Jezus heeft ondergaan.

Maar je kunt ook jezelf de handen opleggen voor een gebed voor genezing.
Markus 16:18 op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen genezen worden.
Jac 5:14 Is er iemand bij u ziek? Laat hij dan de oudsten der gemeente tot zich roepen, opdat zij over hem een gebed uitspreken en hem met olie zalven in de naam des Heren. 15 En het gelovige gebed zal de lijder gezond maken, en de Here zal hem oprichten.

Hieronder staat een gebed speciaal voor psychosomatische en spanning en stress gerelateerde klachten. (maar je kunt dit gebed ook voor andere klachten gebruiken)
handoplegging-zelfLeg jezelf de handen op, het liefst op de plek waar je de klachten ervaart. Je kunt dit eventueel combineren met zalving met olie in Jezus naam.
Bid dan onderstaand gebed hardop. Blijf dat indien nodig de komende dagen herhalen totdat je verbetering ervaart.
Het is belangrijk eerlijk en oprecht te zijn en bereid te zijn om te veranderen als God dingen aanwijst in je leven die te maken hebben met de klachten. Gods genezing stroom door geloof en liefde. Heb jezelf lief, heb je lichaam lief, heb dat deel van je lichaam lief wat klachten veroorzaakt.
Voel je dat je hier hulp bij nodig hebt dan kun je uiteraard altijd contact met je opnemen voor een afspraak voor een consult.

Gebed om jezelf Gods genezing door te geven in Jezus naam via handoplegging.

Heer Jezus. Dank U voor Uw volmaakt Liefde.
Dank U dat U ook voor mijn ziekte aan het kruis bent gestorven opdat ik genezing kan ontvangen in Uw naam.
In Jezus naam leg ik mijn handen op mijn lichaam en spreek ik genezing uit over mijn lichaam.
In Jezus naam zegen ik deze plek met Gods helende liefde en kracht en spreek gezondheid en leven uit.
Ik nodig de Heilige Geest uit om mijn leven te onderzoeken naar verstoringen in geest, ziel en lichaam die deze klachten hebben veroorzaakt. Ik sta Jezus toe mijn leven te helen en ook de onderliggende verkeerde patronen in mijn leven te helen die ten grondslag liggen van deze kwaal.
Ik dank U Jezus dat U nu in mijn leven werkt met Uw helende Liefde en ik vertrouw op Uw genezende kracht.

Amen

Leave a Reply

4 Responses to Leg jezelf de handen op in Jezus naam

 • Ik word hier heel naar van.
  Verschillende keren is in Jezus naam genezing over mij uitgesproken.
  Helaas kreeg ik toch de diagnose kanker met uitzaaiing.
  Ook over mijn zus werd in Zijn naam genezing uitgesproken.
  Zij stierf twee jaar geleden. Totaal verankerd.
  Waar blijft die genezing? Ik geloof er niets van. Om mij heen zie ik geen verhoorde gebeden van genezing. Behalve dan het tovertruckje van beenlengteverschil wat pure oplichterij is.
  Stop met dit soort volksverlakkerij.
  Blijf geloven in een God terwijl je leeft in een wereld die kapot gaat. Maar span Hem niet voor deze zelfgemaakte genezingskar.
  Wat in de bijbel staat over genezing is voor mij een raadsel.
  De bijbel zal dan toch niet onfeilbaar zijn.

  • Lieve Gera, ik begrijp je reactie. Ik loop lang genoeg mee om te weten dat lang niet iedereen geneest door gebed zoals wij dat graag zouden willen. Maar voor mij is genezing veel breder dan alleen lichamelijke genezing. Gods kracht, vrede, troost en liefde ervaren tijdens je ziekte is voor mij ook een vorm van genezing. En het is algemeen bekend dat een positieve houding het lichaam krachtig ondersteund in proces naar genezing. En ook als de genezing uitblijft maakt het een wereld van verschil of je Gods liefde en nabijheid mag ervaren tijdens je ziekbed of dat je in angst wanhopig moet vechten.
   Ik ga voor het hoogst haalbare en laat het aan God over wat dat is. Ik geloof in goddelijke genezing ook van het lichaam en weet van verschillende mensen die genezen zijn van kanker ook door gebed maar ik weet ook dat lang niet iedereen geneest.
   Maar God wil onze geest genezen van angst en wanhoop. Dat is al een geweldig genezingswonder als je vrede kunt ervaren in een uitzichtloze situatie door de kracht van God.
   Ik bid je Gods vrede, kracht, liefde en nabijheid toe in de weg die je moet gaan.

 • In de bijbel staat uw zult uw naaste liefhebben, gij zult niet doden, gij zult niet stelen.kortom de 10 geboden. Waarom geeft Jezus dan toch weer vergeving, terwijl dit geboden zijn.

  • Vergeving is niet hetzelfde als goedkeuren. Wij maken allemaal fouten. Zonder vergeving van Jezus is het onmogelijk om in diepe verbinding met God te leven. Vanuit God liefde en vergeving is het uiteraard belangrijk zo goed mogelijk te leven. Maar als we fouten maken is daar altijd vergeving zodat we opnieuw kunnen beginnen. Alleen door de zonde missen we wel veel vreugde en zegen in ons leven die God ons zo graag wil schenken. God vraag ons onze naaste te vergeven zodat er geen bitterheid in ons hart groeit. De persoon in kwestie zal zelf verantwoording voor zijn daden moeten afleggen bij God. Maar het is aan ons om het oordeel aan God te geven en niet zelf te oordelen. Vergeving brengt vrede, liefde en blijdschap in je hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *