De helende reis met Jezus bestaat uit een krachtig programma van 5 sessies van anderhalf uur waarbij we gaan werken aan een heel nieuw fundament in je leven.
Want bezig gaan met symptoom bestrijding zonder de oorzaak aan te pakken is als dweilen met de kraan open.

Bijna alle problemen waar we als volwassenen tegenaan lopen hebben een duidelijke relatie met patronen die in onze kinderjaren zijn ontstaan.

De manier waarop we onszelf beleven, hoe we naar onszelf kijken en wat we over onszelf geloven bepalen voor een belangrijk deel ons gedrag en keuzes die we maken in het leven.
Die onbewuste overtuigingen worden gevormd tijdens de zwangerschap en de eerste jaren na de geboorte.
Het zijn vooral emotionele lagen die te maken hebben met je welkom voelen, veilig voelen, geliefd voelen, waardevol voelen. Je kunt deze diepe lagen niet weg praten of weg redeneren.
Het is nodig dat Gods liefde in die diepste lagen heling brengt.

In deze helende reis met Jezus gaan we hier mee aan de slag.

  1. In de eerste sessie kijken we welke patronen zijn ontstaan in je vroegste jeugd door het vertellen over je leven. We kijken dan naar de emotionele ruimte waarin je bent opgegroeid.
  2. In de tweede sessie gaan we specifiek naar de moederliefde kijken.
  3. In de derde sessie behandelen we de vaderliefde
  4. In de vierde sessie gaan we kijken naar de relatie naar jezelf.
  5. In de laatste sessie kijken we naar de ruimte die je mag gaan innemen vanuit heelheid om te gaan stralen op de plek die God je heeft gegeven. Het volgen van je droom.

Omdat de heling met name in de onbewuste emotionele lagen plaatsvindt waarin alleen de Heilige Geest werkelijk kan helen, ruim ik veel tijd in voor zegenend gebed.

Tijdens dit zegenend gebed waarin we de Heilige Geest vragen het helend werk te doen in Jezus naam, lig je ontspannen op een behandeltafel met zachte muziek op de achtergrond. Hierdoor kun je jezelf op Jezus richten.

Het blijkt dat juist deze combinatie van gesprek, zegenend gebed en handoplegging diepe heling brengt in lagen waar je alleen met gesprek niet bij kunt komen.

Als er sprake is van spanning gerelateerde lichamelijke klachten kan ook een vorm van gebed en handoplegging diepe heling brengen. Het lichaam vertelt een eigen verhaal en heeft een eigen bewustzijn en geheugen.

Neem gerust contact met me op voor vrijblijvende verdere informatie.

Gratis kennismakings gesprek

Ik bel je dan voor een telefonische intake en we bespreken de kosten met elkaar.

 

Testimonials van klanten die deze sessies hebben doorlopen

 

Lieve Robert,

Ik wil je nogmaals heel erg bedanken.. ik voelde Gods liefde door jou heen stromen en na de eerste sessie voelde ik weer leven in mij! Daarna begon de helende reis met Jezus en dat heeft mij en mijn gezin getransformeerd! Dat wat onmogelijk leek werd mogelijk… Alle eer aan God! Oude patronen zijn doorbroken en voel mij weer in mijn kracht gezet. Dankjewel Robert dat jij zo’n bijzonder kanaal van Zijn liefde bent!

Petra

Hallo Robert,
Alweer enige tijd geleden dat ik bij je ben geweest, maar wil je graag vertellen dat ik onwijs, samen met Gods hulp grote stappen heb gemaakt, nadat ik bij je ben geweest is er een proces gestart waarvan ik erg heb veel heb geleerd en nog steeds veel leer. Ik zit veel beter in mijn vel, ben rustiger en mijn angsten zijn veel minder geworden.
Enige tijd geleden heb ik jouw cursus aangeschaft “genezing van angsten en emotionele triggers”, daar heb ik ook erg veel aan gehad. De 2 hoofdstukken waarin jij de sessies doet heb ik al meerdere keren gedaan en het lukt erg goed om de leugens, waarin ik mijn hele leven al geloof te ontmaskeren en te vervangen door Gods waarheid. Ongelooflijk hoe perfect dit, onder jouw begeleiding en leiding v.d.Heilige Geest, lukt. Ik heb nu een tool om met God dieper in de lagen van mijn hart te komen en zodoende erachter te komen wat er verborgen zit, onwijs bedankt voor je hulp.

Marian

Beste, lieve Robert,

Nogmaals heel veel dank dat ik met jou “een helende reis met Jezus” mocht maken.
Ik kwam bij jou omdat ik “tot mijn bestemming” wilde komen en “dichter bij mezelf en dichter bij God”. Het verlangen zat diep, maar pas nadat ik vorig jaar in een burn-out was beland, kon ik en durfde ik het aan om een besluit te nemen om ervoor te gaan!
Ongeveer een jaar later klopte ik bij jou aan, ik had een doorbraak nodig. Ik kende je van de filmpjes op internet, dus ik wist dat ik bij jou aan het goede adres zou zijn!
Onze sessies hebben mij enorm geholpen en goed gedaan. Ik vond het bijzonder hoe liefdevol en invoelend je mij, onder de leiding van de Heilige Geest, hebt begeleid en we de reis echt samen hebben gemaakt.

Hartelijk groet,

Dingena

Lieve Robert,

Ik dank je voor je begeleiding tijdens de helende reis met Jezus. Ik voel mij zowel fysiek als geestelijk weer een kind. Het voelt bevrijdend om de ware Anniek te laten zien aan mijn ouders en het is voor mij heerlijk dat ik nu regelmatig letterlijk als een kind mij in hun armen sluit.

God heeft mij daarnaast op ZIJNs niveau laten zien dat ik een mooie dochter van Hem ben. Hij heeft mij met ongekende Liefde geschapen en is ontzettend trots hoe mooi ik al geworden ben. Tijdens deze reis ben ik door veel pijn en verdriet gegaan omdat ik mezelf en dus ook Zijn creatie afgewezen heb. Maar hierin heb ik mij geheel beschermd en getroost gevoeld door Hem, als een moeder die haar kind troost. Daarnaast heb ik God leren kennen als een Pappa die trots toekijkt als ik de gaven en talenten mag gebruiken die Hij mij gegeven heeft.

Op gebied van mezelf liefhebben en accepteren kwam ik door Jezus erachter dat ik totaal geen verbinding met mijn lichaam had. Door negatieve ervaringen als kind was ik mijn lichaam en ook mijzelf als een soort gebruiksvoorwerp gaan zien. Ik accepteerde mijzelf alleen als mensen mij konden ‘gebruiken’. Robert, ik dank je voor je begeleiding en het vertrouwen dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen, zodat deze verbinding door Gods helende Liefde weer hersteld kon worden. Ik kan mijzelf nu accepteren en waarderen zoals ik ben, iets wat totaal nieuw voor mij is.

Ik ben zo dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken. Het was een hele heftige periode voor mij, maar ik zal het herinneren als één van de mooiste in mijn leven.

Lieve Robert, ik wil je Gods zegen toewensen dat je als coach nog heel veel mensen mag helpen met herstel door Gods helende liefde.

Anniek

Robert, super dank voor de fijne sessie. Voel me stuk lichter lichamelijk en geestelijk. Je bent een geweldig therapeut die Jezus liefde en genezing door jouw echtheid en oprechtheid zo intens laat stromen. Dank voor weer een stuk bevrijding

Esther

Lieve Robert,

Een paar weken terug heb ik bij jou een helende reis gemaakt. Wauw wat is mijn leven naderhand op zijn kop gezet en dan bedoel ik in positieve zin. Oorspronkelijk kwam ik bij jou voor (bindings) angst in mijn relatie met mijn partner. Achteraf bleek er veel meer onder te zitten als dat ik zelf ooit had kunnen bedenken. De helende reis heeft me vrijheid gegeven en heeft belemmeringen in mijn leven weggenomen. De relatie met mijn partner is sterker dan ooit en ik mag nu ervaren wie ik werkelijk ben: een waardevolle dochter van de allerhoogste Vader.

De liefde die de Heer door jou heen laat stromen, laat jij door stromen in de ander. Je hebt me zo mooi begeleid in dit levensveranderend proces. Dankjewel Robert, voor het mooie en liefdevolle werk wat je doet. 

Een hele gezegende dag.

Dikke knuffel van Melissa.

Mijn man en ik hebben via vrienden gehoord over Robert van Mierlo ( innerlijke genezing)
We besloten een week onze schema aan de kant te zetten en hebben de geweldige sessies gevolgd. Het was een week van bevrijding, genezing, herstel en nog veel meer. We hebben echt geen spijt van deze investering. We zijn nog steeds aan het uitpakken hetgeen we hebben ontvangen van God. Robert van Mierlo, het werk wat u doet is meer dan goud waard. Gaat u vooral door met het werk van innerlijke genezing dat leidt naar bloei in het leven. In een notedopje: de uitwerking van deze investering is onbetaalbaar!!!
Ik raad een ieder aan, die uit wil breken en wil gaan bloeien/ groeien, om deze sessies te volgen. U zal er absoluut geen spijt van hebben.
Bedankt Robert van Mierlo voor uw gehoorzaamheid👍🏽

Fam. Jacobs

Ik heb het traject Helende reis met Jezus gevolgd en het traject heet Goddelijke transformatie.
En wat voor transformatie is het geweest! God heeft mij heel diep aangeraakt tijdens de 5 sessies.
oude wonden geheeld. Mijn zelfbeeld hersteld, liefde naar mij zelf is toegenomen.
Mijn relatie met mijn ouders is vele malen sterker geworden, ervaar meer rust en vrede in mijn hart.
In een zeer korte tijd vele veranderingen. Robert bad voor een baan, dezelfde dag kreeg ik een telefoontje voor een baan wat tijdelijk was. In een maand tijd vond ik een passende baan, geweldig wat God allemaal door Robert heeft gedaan. Op de behandeltafel ervoer ik sterk de Heilige Geest, ik werd echt meegenomen in de sterke tegenwoordigheid van de Heer, wat een krachtige zalving ervaarde ik elke keer.
Ik voel me ook meer man. Dank U Jezus, dit is echt innerlijke genezing, en dit doe je samen met God.
In een korte tijd veel verandering en God is nog steeds bezig in mijn hart en denken, dit is een doorlopend proces. Mijn persoonlijke relatie met De Heer is ook sterker geworden.
Bedankt Robert voor alles!

Daniël

(Eva heeft het traject in een week gedaan. Elke dag een sessie)
Ik voel me vereerd om een getuigenis te schrijven over hoe God in het traject de helende reis met Jezus in mijn leven heeft bewogen.

De reden dat ik dit zo schrijf is omdat ik tot een week geleden mij schaamde en zowel alles in en aan mijzelf afwees. Ik ben geboren in Suriname en zowel ik als mijn ouders en voorouders waren betrokken in occultisme, voorouderverering  en noem maar op. Ik heb geen stabiele basis gehad van huis uit. Kort gezegd een leven vol misbruik, manipulatie, bezetting door demonen en vloeken depressies en ziekte enz. Zelfs na mijn bekering ging de onderdrukking nog door. Ik heb zoveel trajecten doorlopen van bevrijding, genezing, cursussen noem maar op. Mijn leven ging maar niet vooruit. De grote vragen van wie ben ik, wat moet ik, waarom kan ik niets,  gingen elke dag door mijn hoofd. Samen met de stemmen van je kan niets, je bent een lelijke mannelijke jaloerse nietsnut. Ik was behoorlijk sceptisch en tegelijkertijd ook wanhopig toen ik dit traject begon. Maar ik zei tegen God: met dit mosterdzaadje van geloof kom ik bij U om mijn situatie te veranderen.
Het traject ‘de helende reis met Jezus’ heeft mijn leven en de kijk naar mijzelf veranderd. Door vanuit mijn basis te beginnen en van daaruit alle puin en rotzooi op te ruimen die op mijn leven lagen van zowel mijn ouders als voorouders en mijzelf, mocht ik stap voor stap met Jezus een bevrijdende en genezende reis maken van puin naar wie ik werkelijk ben. Ik ben een prachtig, perfect, uniek en origineel kunstwerk die God gemaakt heeft met heel veel liefde en waar Hij ontzettend blij mee is. Ik heb mezelf mogen omhelzen en omarmen in mijn originele staat. Zoals de muzikant het instrument bespeeld zo mag ik mij ook laten bespelen door mijn geweldige Hemelse Vader. Ik hou van elk deel van mezelf en sta nu ook open om de liefde en intimiteit te delen en te geven met God en anderen.
Bedankt Robert voor je prachtige, geduldige en begeleidende rol hierin. Dank U Jezus voor Uw leidende rol hierin.

Eva

Een helende reis bij Robert mogen ervaren. Met liefde en warmte neemt Robert je mee door oude wonden en patronen en laat er een ander licht op schijnen, Gods licht en de liefde van de Vader en de Zoon. Bij de zalving kwam er een goddelijke ruimte vrij, een ervaren in een andere dimensie. Gods dimensie. Ik beveel dit traject van harte aan. Dank je wel Robert. Echt bijzonder en waardevol wat jij doet.

Dineke

Beste Robert,

Een reis met Jezus, de reis van mijn leven. Dit te mogen ervaren, de liefde, vergeving, troost, bescherming, liefkozing van Jezus zo diep te ervaren. Dat Hij zo intens van mij houdt en jij deze gave van God zo liefdevol inzet om mensen te bevrijden, te verlossen en lief te hebben. Ik heb Jezus nog nooit zo dichtbij gevoeld. En ik ben jou heel dankbaar dat je deze reis met mij hebt willen doen. En wat het mij gebracht heeft. Ik heb meer echte momenten van blijdschap ervaren en dat ik weer van dingen mag genieten. Het overleven maakt weer plaats voor leven en genieten en vrij zijn zonder schuldgevoel en opgejaagd te zijn te genieten van alles wat mij gelukkig maakt. Jouw zegenende handoplegging werken zo helend dat ik mij als herboren voel. Ik hoop deze staat van ontspannen zijn en uit de angst goed vast te houden. Je hebt me met deze sessies Jezus zo dicht bij laten voelen dat ik nu thuis ook Hem dichter bij ervaar en ik kan bij Hem zijn echt in de intimiteit zijn met lieve Jezus en Zijn totale vrede en rust absorberen
Ben er stiekem een beetje verslaafd aan geraakt. Ik kijk uit naar morgen voorlopig de laatste sessie en dank je uit het diepst van mijn hart voor deze geweldige reis met Jezus.
Jezus dank voor de geweldige heling die ik heb mogen ontvangen op meerdere vlakken.
Heel veel zegen voor jou Robert en jouw werk voor God 

Esther

Hoi Robert,

Zomaar een mailtje out of the blue. Maar ik wilde het toch graag met je delen.
Inmiddels is het al een behoorlijke tijd geleden dat ik de helende reis bij jou heb gedaan. (ik geloof 2016)
Maar bij mij moet altijd alles een hele tijd landen voordat ik doorheb wat er allemaal gebeurd is.

We hebben het gehad over mijn achtergrond in de streng gereformeerde kerk en wat voor Gods beeld ik daaraan over heb gehouden. We hebben daar samen uitgebreid over gesproken en voor gebeden en sinds een tijdje besef ik pas: mijn angst voor God is weg. En niet een beetje maar echt helemaal weg! Ongelofelijk voor mij. Nooit gedacht dat die angst volledig weg zou gaan.
Ik zie God nu echt als een liefdevol God met niets dan liefde voor mij en voor mijn medemens.

Ook hebben we het gehad over mijn roerige jeugd en het contact met mijn ouders. Ook daarin is het een en ander veranderd. Ik kan er met andere ogen tegenaan kijken en ook naar mijn ouders. Niet dat alles maar opgelost is maar er is ruimte gekomen voor mezelf om te groeien.

Ook heb je gebeden voor mijn gezondheid. Ik heb de ziekte van Crohn en ik voelde me al een langere tijd ontzettend goed. Sinds een half jaar kan ik dan ook helemaal zonder medicijnen en vergeet ik eigenlijk dat ik het heb.
Achteraf ben ik gaan beseffen dat het al goed met me gaat sinds ik de helende reis heb gedaan.

Het is al lang geleden en het kostte me even tijd om het allemaal op een rijtje te zetten maar ik wil je heel hartelijk bedanken voor je hulp. Met oprechte aandacht heb je naar me geluisterd en heb ik het gevoel gehad echt gehoord en begrepen te worden.
Ik wens je heel veel zegen toe met het werk dat je doet en ben ervan overtuigd dat je nog heel veel mensen gaat helpen!

Nogmaals mijn hartelijke dank! Liefdevolle groet,

Joke

Tijdens een traumatische ervaring in zijn kindertijd heeft Jaap ervaren dat zijn ziel van hem werd weggenomen. Hoewel hij in totale paniek was, hebben zijn ouders en later zijn omgeving het niet begrepen. In een eenzame worsteling heeft hij deze last tientallen jaren moeten dragen. Met behulp van God en door Gods genade heeft hij voor de buitenwereld een goed bestaan kunnen opbouwen maar het grote gat in zijn ziel bleef.
Via het traject ‘Een helende reis met Jezus’ heeft Jaap door Gods genade diepe genezing mogen ontvangen en mag hij de verbinding met zijn ziel weer ervaren.

Beste Robert,

Al weer enkele maanden geleden ben ik met jou begonnen aan een helende reis met Jezus.
Ik ben God dankbaar voor jouw leven en voor het werk dat Hij door jou voor mij heeft gedaan.
Ik kijk met dankbaarheid terug om wat Jezus voor mij heeft gedaan. Ik ben hersteld in de verbinding met mijn ‘zijn’, ik ben gegroeid in mijn relatie met God de Vader. Rust, vrede, ruimte, weten wie ik ben vanuit Gods Liefde, allemaal zegeningen die me ten deel zijn gevallen, die versterkt, verdiept of opnieuw werkelijkheid zijn geworden in en door deze reis.
Het was intens maar zo goed om ook terug te keren naar mijn aardse wortels, mijn ouders waaruit ik geboren ben, het gezin waar ik deel van ben, met alle zegen maar ook gebrokenheid. Het is goed geweest om de pijn op te zoeken en te benoemen en inzicht te krijgen wat voor effect die op mij heeft gehad. Het is goed geweest om dwars door die gebrokenheid te kijken naar het mooie van wat God in ons heeft gelegd. Te kijken met die ogen naar mijn verleden, mijn ouders, het gezin en God de Vader daarvoor te danken.
Het is goed geweest om de gebrokenheid voor het aangezicht van Jezus te brengen en te vragen om vergeving en heling. Jezus was erbij en blijft erbij. Hij raakte aan en genas. Ik ben zo ontzettend dankbaar. 

Robert, van harte Gods zegen toegewenst in alles wat je mag betekenen voor de mensen om je heen, dankjewel.

Jaap

Beste Robert,
Dankjewel voor de geweldige reis met Jezus.
Het was een openbaring zoveel liefde te ervaren en de aanraking met Hem van top tot teen te mogen ervaren.  Het verleden te kunnen zien in het licht van nu en dat ik mij niet meer hoef te bewijzen in verkeerde patronen!!
Het heeft mij rust gegeven in het binnenste van mijn ziel.
God heeft een tijd voor alles gecreëerd en wij mogen ons ‘zijn’ in zijn liefde gebruiken om deze wereld een mooiere plek te maken.
Dankbaar aan God voor al zijn zegeningen !!!!!

Welly

De 5 sessies die ik doorliep zijn opgebouwd met een duidelijke structuur. Het uitgangspunt waren de eerste 10 jaar van mijn leven van waaruit alles is ontstaan. Vader, moeder en zelf liefde kwamen uitgebreid aan bod. Tijdens het zegenend dieptegebed, kreeg de Heilige Geest alle ruimte om te spreken en aan te geven wat nodig is.
Dit alles in een sfeer van liefde, discretie en respect.
Voor mij was het een mooie aanvulling op mijn reis naar volledige genezing, ook van de diepere emotionele lagen.
Ik heb duidelijk heling, richting en bevestiging ervaren, zodat ik heb kunnen verzoenen met het verleden en verder kan met de toekomst.
Robert nogmaals hartelijk dank voor het prachtige werk wat je doet in Jezus Naam! God zegene je en ik wens je Zijn shalom.

Lieve groet van  

Cora

Soms loop je helemaal vast in je leven, dan lijkt alles uitzichtloos en zwart. Hoe je ook probeert om eruit te komen, hoe hard je ook vecht, het lukt je gewoon niet om verder te komen. Het overkwam mij en ik had eigenlijk geen zin meer om verder te gaan. Heel mijn leven had ik gezocht naar ware en echte liefde. Maar hoe ik ook had gezocht, ik vond het nergens.

Als meisje van vijf had ik ooit een bijna doodservaring gehad waarin ik een glimp heb mogen opvangen van het hiernamaals en Gods liefde heb mogen ervaren. Een liefde die ik ben gaan zoeken in mijn ouders, in partners, in kerken en andere godsdiensten. Maar hoe ik ook zocht, ik vond de liefde niet.
Ik was me gaan afschermen en bouwde muren om mij heen. Ik leek een sterke onafhankelijke vrouw aan de buitenkant, maar binnen de muren was ik een klein meisje en huilde ik bittere tranen van verdriet. Ik had heimwee, heimwee naar die ene ware echte liefde en was verbitterd geraakt door de vele afwijzingen die ik in mijn leven had mee gekregen. Ik begreep niet wat ik hier op aarde deed en liep doelloos rond zonder enige grip op wat mij allemaal was overkomen in het leven.
Toen ik uiteindelijk ook lichamelijk ziek werd en vast liep in mijn zoveelste relatie, schreeuwde ik God om hulp. En Hij kwam. Hij bracht me bij Robert van Mierlo, een man die net als ikzelf gelooft in Gods oneindige liefde, maar ook buiten de kerkmuren keek. Dat voelde veilig. Robert bood me een helende reis met Jezus aan die ik met twee handen aanpakte. Het werden zes hele lange sessies waarin God me liet zien wie Hij was en wat Hij voor me in petto had. Steentje voor steentje brak Hij mijn muren af, tot Hij mijn hart bereikte. Het duurde lang voordat ik Hem echt kon toelaten. Maar toen ik dat uiteindelijk deed, veranderde mijn hele leven. Ik werd de Miranda, die Hij bedoeld heeft. Hij gaf me mijn unieke zelf terug en vulde mijn hart met Zijn ware en enige echte liefdesstroom.
Ik kan nu weer van mijzelf houden en zijn wie ik in wezen ben.
Ik durf weer te geloven dat alles in mijn leven is voorbestemd en dat God een plan met mij heeft.
Hiervoor hoef ik niets bijzonders te doen, alleen maar geloof te hebben in Gods oneindige liefde en die te aanvaarden.
Ik ben God immens dankbaar dat Hij me bij Robert heeft gebracht. Robert is de meest integere, pure en zuivere mens, die ik ooit op deze aarde ben tegen gekomen. Zijn aanrakingen, gebeden en zegeningen zijn gaven van God. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Bedankt Robert voor al je engelengeduld, urenlange gesprekken en gebeden. Door jou heen, heeft God me eindelijk weten te bereiken. Mijn hernieuwde ontmoeting met Jezus is een ervaring die ik nooit en te nimmer meer zal vergeten. Alle lof aan Hem die mij zo lief heeft, dat Hij persoonlijk af is gedaald om mij te helen. Dank je wel Jezus, dank je wel Robert,

Dank je wel! 

Miranda

Annemiek liep lichamelijk en emotioneel vast. In haar zoektocht naar heling heeft ze eerst de helende reis met Jezus online gedaan. Dit maakte veel los en bracht al veel maar ze kwam er zelf niet helemaal doorheen. Ze heeft toen een traject in mijn praktijkruimte gedaan waarbij ze een diepe doorbraak en heling heeft mogen ontvangen.

Lieve Robert,
In mijn getuigenis mag ik vertellen hoe God mij op jouw weg bracht en daardoor “de helende reis met Jezus” mocht gaan maken. Dankbaar voor wie jij bent en wat je in mijn proces hebt mogen betekenen. Het is teveel om te benoemen en eigenlijk helemaal niet onder woorden te brengen.
Wat wij hebben wij een geweldige liefdevolle God!!
Hoe God wonderbaarlijk mijn wegen geleid heeft, en leidt. Na zes moeilijke jaren mocht er een heerlijke doorbraak komen in onze huwelijks crisis. God is zo wonderbaarlijk en geweldig. Na een tijd werden verwondingen zichtbaar door alles wat ik heb meegemaakt. Het leek op een vastlopen wat betreft energie en innerlijke pijn. Hier kon ik alleen niet goed door komen en enige hulp daarbij was wenselijk. Biddend zocht ik naar een weg. Hierin vertrouwend dat God wist wat ik nodig had. Mijn proces van genezing mocht starten met een beeld wat God mij liet zien bij het schoonmaken/ontdooien van mijn vriezer.
God sprak tot mij: ‘Zoals er een ijslaag zich bevindt om de elementen van de vriezer, zo bevindt zich om jouw hart ook een ijslaag, zo wil Ik komen en jouw hart genezen en vrijmaken.’
Bij het ontdooien van de vriezer gebruikte ik een klein kacheltje om de ijslaag te laten smelten. Zo keek ik naar dit proces en bedacht dat ik voor het ontdooien van de ijslaag om mijn hart ook warmte nodig zou hebben. Zo sprak ik met God en zei; hoe heeft U de ontdooiing van mijn hart bedacht?
Geen voorstelling kon ik mij er bij maken. Zo sprak ik: ‘Heer ik geloof dat ik warme liefde nodig heb om de ijslaag om mijn hart te laten smelten. Maar hoe gaan we dit doen??’. Hoe het verder zou gaan en wat God zou aanreiken wist ik niet. Het alles is boven bidden en denken gegaan!!
Zo wonderlijk!
Een aantal maanden later kwam ik de website “Leven in God” tegen waarvan ik het bestaan niet wist. Daar trof ik iets aan wat mijn hart prikkelde. Ik las over een online reis. “De helende reis met Jezus” Deze reis wilde ik gaan maken. Ik was er helemaal klaar voor. Gods voorbereidingen in mij bleek later. Zo begon ik en de genezing van mijn hart begon plaats te vinden. Het was voor mij op maat gesneden. God wist precies wat ik nodig had. Zo mooi!
Omdat er knelpunten waren waar ik niet goed doorheen kon heb ik daarnaast ook een aantal consulten gedaan. Daar ontmoette ik Robert  en samen met hem kon ik mijn reis verder maken. Zijn bewogenheid liefde en rustige benaderingen maakten dat ik me veilig en thuis voelde. Alles was goed. Hij mocht mij in Jezus Naam alles aanreiken wat mijn verwonde hart zo nodig had. De eenvoud en liefde waarin alles plaats vond waren als een warm bad. Op sublieme wijze sprak God door hem heen en reikte mij aan wat zo nodig was. Zo wonderlijk mooi.
Op de behandeltafel kwam ik terecht, en ik mocht ontvangen. Wat ik mocht ontvangen was warme liefde!! Warme liefde die de ijslaag om mijn hart liet smelten. Het nodige “lekwater” (tranen) kwam daarbij vrij. Zoals bij het ontdooien van mijn vriezer zo zag ik het gebeuren met mijn hart. Warme liefde bracht God mij door Robert heen. Veiligheid en troost omringden mij. Het gebeurde in alle eenvoud en rust. Wat heeft God mij naar een bijzondere plaats geleid! Wat bracht God mij bij een liefdevolle gebedstherapeut/helper. Voor mij was alles op maat gemaakt.
Met olie werd ik gezalfd. Steeds opnieuw mocht ik van God ontvangen door Robert heen. Zo gaf God mij mijn waardigheid weer terug. Er ontstond nieuwe ruimte in mij, inzichten en openbaringen stroomden. God liet mij in de ruimte staan en liet mij zien dat ik een sierlijke kroon ben in Zijn hand en een kostbaar Diadeem.
Hoelang had ik gezocht in mij kneuzingen verwondingen en pijn om daarin mijn schoonheid te vinden? Het was onmogelijk! Of toch niet?
God leidde mij en plaatste mij op de weg van Robert, mijn Agape Coach. Op deze weg tilde God mij uit boven alle verwondingen. Het was alsof ik door Jezus zelf verzorgd werd. Zijn warme liefde stroomde en bracht genezing in mijn hart. De zegenende aanraking en zalving maakten dat er zachtheid kwam. De ijslaag begon te smelten. Nog zoveel meer mocht ik ontvangen. Er kwam opnieuw een doorbraak in mijn/ons huwelijk. De genezing die gekomen was werd in mijn gezin opgemerkt. Zoals de elementen van de vriezer weer zichtbaar waren na het ontdooi proces. Zo werd ook mijn hart vrijgemaakt van hardheid verwondingen en pijn. Opdat het nieuwe hart wat ik/wij in Jezus hebben ontvangen zichtbaar zal worden.
Het is Zijn verlangen om ons in onze verwondingen te verwarmen, te omarmen en te genezen. Warme liefde ontvangen. Ik mocht het meemaken.
Lieve Robert, ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik je ben. Je bent voor mij een enorme steun geweest. Met jou mocht ik de vele stappen naar overwinning zetten.
Mijn verlangen is dat God steeds opnieuw mensen roept om op “helende reis met Jezus” te gaan, waarin Hij jou wonderbaarlijk wil en zal gebruiken. Genezing van verwonde harten waarin Jezus heerlijkheid zichtbaar wordt.

Lieve zegen groet  

Annemiek, Hephzibah

Eli heeft een heel moeilijk en zwaar leven achter de rug. Dank zij Jezus heeft ze het kunnen overleven. Maar nu was ze helemaal op. Ze heeft het traject van 5 sessie doorlopen waarin ze hele diepe heling heeft mogen ontvangen van traumatische ervaringen uit haar verleden.

Het was een hele openbaring voor mij. Zo veel liefde….
Ik, mijn ziel, had dorst en honger naar de levende God. Ik was droog en leeg van binnen, maar jij lieve Robert, jij hebt mijn terug gebracht naar mijn Jezus, Herder van mijn ziel. Jezus mijn liefste, mijn beminnelijke Heer. Hij is alles wat mijn hongerige en dorstige ziel nodig heeft.
De helende reis met Jezus heeft mij geholpen tot een dieper inzicht te komen wie ik ben in Jezus en wie Hij is in mij.
Lieve Robert, jij bent een prachtig mens. Ik dank je voor wie je bent.
De helende reis met Jezus zou ik iedereen willen aanraden.
Je krijgt er iets heel moois voor terug en dat is veel, veel meer waard. Vooral voor de rest van je leven.
In Jezus verbonden.
 

Eli

Na 30 jaren grasduinen in de alternatieve spirituele wereld waar onvoorstelbaar veel kaf tussen het koren zit kwam ik tot de conclusie dat ik nog steeds met een groot existentieel probleem zat. Na het lezen van de psychologische boeken “het miskende kind in jezelf” en “de mythe van een gelukkige jeugd” stelde ik vast dat mijn doen en laten nog steeds werd gestuurd door mijn traumatische kinderjaren… Toen ik via spiritueel aanbod in contact kwam met “leven in God” en geraakt werd door een pakkend getuigenis over het transformatietraject van 5 sessies voelde ik een duidelijke klik. Zo kwam ik dus bij Robert terecht waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Zijn empathie, luistervaardigheid, oprechtheid, helend vermogen als kanaal van God, overtuiging, passie, eenvoud en integriteit maakte op mij een diepe indruk. Daardoor kon ik me volledig overgeven aan de helende sessies. Ik heb contact gemaakt met de pijn en het verdriet uit m’n baby- en kinderjaren en heb deze eindelijk in liefde en vergeving kunnen loslaten. Nadien voelde ik een diepe ontspannende rust en mijn hart liep over van ontroering en dankbaarheid. Mooi is dat!

Dank je wel Heer Jezus en dank je wel lieve Robert. Hartegroet  

Marleen

Ik heb met Robert de 5 sessies doorlopen. Al Jaren bleef ik maar tobben en malen over mijn verleden en mijn verhuizingen. Wist niet goed wie ik toen als jongetje was en waarom ik doorlopend onzeker was.
Met Robert ben ik stap voor stap, terug gegaan naar mijn geboorte! en zelfs nog naar daarvoor. Er kwam een rust over me en ik zag mezelf lopen als jongetje van nog geen 5 jaar en voelde liefde. Ik bleek geliefd, door mijn ouders maar ik voelde ook liefde. Dit had ik nog niet eerder gevoeld. Het was net of ik weer terug was in de tijd. Maar toch was ik gewoon op de healingbank bij Robert in Nieuwegein.
Elke sessie weer gingen we iets minder ver terug totdat we samen het idee hadden dat we alles lastige plekken wel beleefd hadden. Het ging best wel makkelijk en ik voelde me vrij om te sturen waar ik naar toe wilde. Doordat alles via Robert door Jezus werd gestuurd hoefde ik niet bang te zijn of het wel goed zou gaan. Je bent op dat moment in contact met de Bron die jouw beter kent dan wie ook.
Nu, enkele maanden na deze sessies kijk ik heel anders terug op mijn jeugdjaren. Geen angst en onzekerheid meer en geen vragen. Het was goed toen en het is goed nu. Het is afgesloten en kan nu weer vooruit kijken.
Een echte aanrader voor velen van ons. Dank je wel Robert.

Andre

Nog niet eerder heb ik God zo aan het werk gezien. Hij geeft wat je nodig hebt en Zijn betrokkenheid op jouw leven wordt zichtbaar. Dat waar ik al 10 jaar tegenaan liep werd tijdens de sessies bij Robert haarfijn duidelijk en uit de weg geruimd, waardoor er blijvend meer ruimte is voor vertrouwen, blijdschap enz. Dit was mogelijk omdat Robert het alleen van Hem verwacht. Robert laat daarmee zien hoe geloven ook kan zijn en dat Gods liefde en genade zoveel groter zijn dan wij durven geloven. Als je verlangt naar meer van God, dan kan ik een bezoek aan Robert aanraden, zijn instelling is zuiver en zijn werk wordt gezegend.

Lieve groet, 

Dinie

Lieve Robert,

Ik wil je uit de grond van mijn hart danken voor de fijne dagen die ik vorige week samen met jou in Jezus naam mocht doorbrengen.  
Ben nu enkele dagen terug thuis van een 5 delige helende transformatie met Jezus.  Omdat ik in België woon spraken we af om 5 sessies te verdelen over drie opeenvolgende dagen, zo kon ik me er helemaal diep in onderdompelen.
Eerst hadden we een gesprek over mijn kinder- en jeugdjaren, waarbij ik dadelijk voelde dat Robert heel aanwezig luisterde, waardoor ik me heel veilig en ontspannen voelde.  Daarna volgde dan de helende reizen met Jezus, en deze heling ging zoveel dieper dan alles wat ik ooit daarvoor heb gedaan. Ik kon echt pijn en gemis voelen van zoveel jaren terug, en dit verdriet werd met zoveel liefde geheeld.  Nu terug thuis voel ik echt dat er meer liefde en ontspanning in mezelf is, ik kan en mag mezelf omarmen helemaal zoals ik ben… Dit proces is een voortdurende groei, maar er zijn fundamentele stappen gezet en ik blijf me dagelijks verbinden met Jezus. Ik voel meer dan ooit dat Hij me zal leiden.
Robert doet dit werk met hele grote toewijding en liefde, voor mij is het duidelijk dat hij daarin helemaal geleid wordt door Jezus. 

Helga

Robert,
hart-handenJij gaf niet enkel met je handen en met heel je hart. Jij gaf met heel je persoon, alle tijd, alle aandacht, wat God je toevertrouwde om aan mij te geven: datgene wat ik meer dan nodig had. Net geen seconde te vroeg of te laat.
Zonder het te merken en met de beste bedoelingen was ik ver van mijn Schepper verwijderd geraakt. Ondanks het eerlijk zoeken..
En dan ineens word ik weer helemaal in het juiste perspectief geplaatst van geliefde dochter van God de Vader-Moeder.
Plots word ik helemaal gereinigd, genezen, witgewassen en word ik de mooie tempel van God’s Geest om in te wonen.
Dit alles vele malen gezegend door het Bloed van Jezus.
Robert, je hebt het prachtig gedaan. Ontspannen, zeker van jezelf en geïnspireerd, vol overgave. Niets zit je in de weg om God Zijn werk te laten doen. Zo zuiver. Precies op tijd, met alles rekening houdend en ook met gezag waar het nodig is. Dank je oprecht Robert

Franҫoise

Ik volgde Robert al ruim twee jaar. Na mijn bekering had ik veel vragen over spirituele/ occulte zaken waar ik me voor bekering erg in verdiept had. Op site Leveningod.nl vond ik veel antwoorden met gerichte Bijbelteksten. Ik had al 1x consult gehad en een keer naar genezingsbijeenkomst bijgewoond, waar ik de Heilige Geest heel sterk ervaarde.
Twee maanden geleden ging het niet zo goed met mij. Ik heb Robert gemaild en ben begonnen aan de Helende Reis met Jezus, het traject van 5 sessies. We begonnen steeds met een gesprek en daarna liggen op de behandeltafel. Er kwam heel wat oud zeer naar boven. Ik heb ontzettend veel gehuild. In liefde en vergeving met God’s hulp heel veel los kunnen laten, veel bevrijding. In deze periode voelde het alsof ik boom was en alle takken die geen vrucht dragen afgesneden werden, wat echt pijn deed, maar nodig om te groeien en dichter bij God te kunnen leven. Het voelt alsof ik een reset heb gekregen. Ik speelde nog veel rollen en vertoonde heel erg ‘please gedrag’. Ik voel me nu lichter en blijer. Nu mag ik echt mezelf zijn en in God’s bestemming voor mijn leven gaan wandelen.
Bedankt Robert!
 
Liefs 
Martine