Herken je dat.? Je worstelt je leven lang al met negatieve gedachten en emoties omdat ze je erg belemmeren in je leven om tot bloei te komen en succesvol te zijn. Ook binnen relaties zorgt die negativiteit vaak voor problemen. Je wilt graag veranderen maar hoe meer jij je best doet hoe meer je er achter komt dat het niet lukt. Je raakt gefrustreerd en voelt je alleen maar meer schuldig en minder waard. Je bent niet goed genoeg vind je zelf.
Er is hoop. Er is een andere weg tot heling…….De weg van de Liefde.

Wat je aandacht geeft gaat groeien.
Als je gaat worstelen met negatieve gedachten of emoties geef je ze negatieve aandacht wat resulteert in voeding van hetgeen waar je juist vanaf wil. Gedachten en emoties zijn signalen en uitingen van diepere lagen. Als je echt wilt veranderen zul je met liefde moeten kijken naar waar deze emoties vandaan komen. Wat is je echte pijn? Waar gaat het echt over? We hebben de neiging om onze echte pijn weg te stoppen en onszelf af te leiden van onze diepste pijn met als gevolg dat we zonder echt succes blijven worstelen met symptomen en uitingen van onze zielenpijn.
Verlang je naar echte en diepgaande heling? Durf dan te luisteren naar de lagen onder je gevoelen. Doe dit samen met Jezus. Dat is veilig. Hij wijst de weg naar je diepste pijn en wil je daar helen met Zijn liefde.
Om je hierbij te helpen heb ik een cursus ontwikkeld.